Tämän matkailua ja muotia käsittelevän blogini päivittäminen on loppunut. Jatkossa kirjoittelen näistä asioista toisessa blogissani, johon on alla linkki.

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Lauantain shoppailuja

Olipas virkistävää käydä kaupungilla pyörimässä ihan itsekseen ja katsoa josko löytyisi vaatekaappiin jotain kivaa. Yleensä, kun näin tekee, mitään ei löydy. No, nyt kävi toisin. Ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka ja kun kaikkia ei voi kerralla ostaa, niin täytyy mennä myöhemmin uudestaan... :)

Tämä More&Moren kotelomekko on törmäillyt minuun syksystä saakka eri yhteyksissä. Joka kerta olen sitä hypistellyt, mutta en ole kuitenkaan ostanut. Nyt se oli 70 %:n alennuksella, joten kauaa ei nokka tuhissut, kun olin sen jo ostoskassiini työntänyt. Mekko on ihanan tummanvioletin värinen (ei aina mustaa!) ja siinä on jännä kaulus. Kankaassa on pystyraitoja, mutta ne eivät varmaankaan näy hyvin tässä kuvassa.


Minulla oli mielessä, että hankkisin (vaalean)ruskean jakkupuvun itselleni. Kaupoissa ei ollut nyt kuin tummia jakkuja, joten päätinkin hankkia jakkumaisen puuvillapaidan. Tässä St. Oliverin jakussa viehätti se, että kaulus ja vyö ovat erilaista, kiiltävämpää kangasta.
Viimeksi ollessani ystäväni kanssa ostoksilla puhuimme siitä, kuinka Suomessa myynnissä olevat St. Oliverin vaatteet ovat mummomaisempia kuin merkin esimerkiksi Ranskassa myytävät vaatteet. Nyt ilokseni huomasin, että Sokoksella oli hankittu myös merkin nuorekkaampaa linjaa. Yksi ruskea-tummansininen (siis täh!! en ole pitänyt tummansinisestä sitten 1990-luvun lopun..) ruutukankainen kotelomekko oli kyllä ihana...

Ja vielä viimeisenä ostin tällaisen Espritin pikkupaidan muiden jakkujeni alla pidettäväksi ja kesäksi t-paidaksi. Tässä paidassa on kivat hihat. Vähänkin romanttisempi ja rimpsuisempi paita olisi jäänyt kauppaan, koska rimpsut ja minä ei sovita toisillemme.
Kauppaan jäi minua odottelemaan vaaleanruskeat balleriinat, joissa oli kirkkaita helmiä kirjailtuna "varpaiden päälle" koristeeksi. Niin ja muutama hetki meni ihastellessa, kun näin livenä Signalin armeijahenkisen mustan jakun. Tästä jakusta on kuva aikaisemmassa blogikirjoituksessani. Hinta oli sen verran suolainen, että jään odottelemaan alennusmyyntejä.

Ei kommentteja: