Tämän matkailua ja muotia käsittelevän blogini päivittäminen on loppunut. Jatkossa kirjoittelen näistä asioista toisessa blogissani, johon on alla linkki.

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Mitä tuliaisiksi Yhdysvalloista?

Mieheni on lähdössä työmatkalle Yhdysvaltoihin ja hän pyysi antamaan vinkkejä siitä mitä voisi tuoda tuliaisiksi. No tässäpä niitä tulee.
Tämä Burberryn paitamekko (Ruffle Placket Shirt Dress) olisi kiva työpaikalle. Tämä harmaanbeige väri on mitä ihanin! Huomaan, että väri seuraa näköjään minua sekä vaatetuksessa että sisustuksessa...

Ja sitten rentoa vapaa-ajan vaatetusta myös Burberryltä: tämä tunikapaita (Three Quarter Sleeve Pleat Front Shirt), legginsit ja alempana näkyvät balleriinat.

Juhlaan, arkeen, mihin vain tämä Burberryn hiaton paita (Silk Georgette Frilled Shoulder Shirt).
Pieniä laukkuja tarvitsee aina. Tässä BurberrySmall Beat Check Nylon Hobo.
Olen ollut jo pitkään ostamassa itselleni uutta lompakkoa. Olen katsonut näitä Burberryn lompakkoja (Smoked Check Wallet) monesti, mutta aina ne on jäänyt ostamatta. Viimeksi ostin Longchampin pikkuisen vauvanvaaleanpunaisen kolikkokukkaron.

Burberryn Smoked Check Heart Ballerinas
Tarvitsisin tällaisen Longchampin laukun (Le Pliage) isompikokoisena. Käytän sitä nykyistä pienempää mallia käsilaukkuna. Tällaiseen isompaan mahtuisi hyvin käsimatkatavaraa matkustaessa.
Lompakkovaihtoehto numero kaksi Longchampin Happy. Myyjä esitteli tällaista minulle samalla kerralla, kun ostin sen pienen kolikkokukkaron. Lompakko aukeaa näppärästi vetoketjulla. Sisällä on paljon korttipaikkoja, muutama isompi avoin lokero ja lisäksi vetoketjullinen kolikkotasku.

Ja sitten vielä perusvaatetusta. Tommy Hilfigerin paitamekko (Emma Polo Dress) ja alla pikeepaita (Slim Fit Polo).

Ei kommentteja: